Home » tapijt-karpetten

tapijt-karpetten

Tapijt

Tapijt - Mooi Volendam Woninginrichting

Tapijt is de meest comfortabele vloerbedekking die er bestaat.
Het voelt heerlijk zacht aan, en heeft een hoge isolerende werking.
Ook gaat er een enorme geluidsdempende werking uit van een zachte vloerbedekking, zo zullen de ruimtes veel minder hol klinken, en met name op de trappen kan de geluidsdemping met meer dan 80% verbeterd worden t.o.v. een harde vloer.
Wat veel mensen niet weten, is dat er tegenwoordig tapijten zijn die een positieve werking hebben op de luchtkwaliteit, waardoor deze tapijten door het astma fonds in Duitsland en Zweden aangeraden worden voor kinderen en volwassenen die hier gevoelig voor zijn.

Onze verwerking

Onze verwerking - Mooi Volendam Woninginrichting

Er zijn vele aanbieders van tapijt en karpetten, alleen zijn er slechts zeer weinig die aan ons verwerkings niveau kunnen tippen. Zo spannen wij de meeste vloerbedekkingen nog op de ouderwetse manier, waardoor U in de meeste gevallen geen lijmresten op uw ondervloer overhoudt.
Een ander voordeel van spannen is dat de verende werking van uw ondertapijt optimaal is, er zit immers geen lijmlaag tussen het tapijt en ondertapijt. Verder is de afwerking ook vaak mooier, omdat het tapijt tussen de plint en de spijkerlat kan worden gedreveld.
Als wij een ruimte hebben gestoffeerd, wordt de kamer door ons zonder tapijtresten en netjes gezogen opgeleverd( stofzuigen is voor ons ook een eindcontrolle!). Verder hebben wij eigen stoffeerders, krijgen dus niet betaald per meter, en hebben dus meer tijd, om het bij U zo mooi mogelijk te maken!

projecten

projecten - Mooi Volendam Woninginrichting

Mooi Volendam is bij uitstek geschikt om uw winkel, kantoor of ander soort project zo mooi mogelijk te maken.
Buiten het feit dat wij zeer netjes werken, zijn wij ook erg flexibel in de planning, waardoor de werkzaamheden voor U zo soepel mogelijk verlopen. Onze mensen mopperen niet als iemand even in de ruimte moet zijn, waar wij aan het werk zijn. En als U deze gegevens combineerd met onze zeer scherpe aanbiedingen, is de keuze snel gemaakt!
Enkele bedrijven en andere projecten welke door ons zijn of worden gestoffeerd zijn;
Fredhopper, Amsterdam

Mc Gregor retail

diverse Cordaan verzorgingshuizen, Amsterdam

Mauritshuis, Den Haag
Koninklijk Paleis op de Dam, Amsterdam
City theater, Amsterdam
Juwelier Schilder Vlugt, Volendam
Diverse kantoren, restaurants, hotels, winkels enz. enz.

karpetten

karpetten - Mooi Volendam Woninginrichting

Heerlijk die harde vloer in uw woonkamer, maar toch klinkt het nog wel erg hol, en iets lekker zachts aan de voeten bij de salontafel is toch ook wel prettig!
Om hier een oplossing voor te vinden kunt U ook bij ons terecht!
Of het nu gaat om een goedkope oplossing, of een zelf samengesteld karpet met wol en en linnen, of een sisal kleed, wij hebben het allemaal! En alles in de door U gewenste afmeting!